Share on Facebook Tweet about this on Twitter

ΔΙΟΙΚΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ STUDIO

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ...

 

Από την ίδρυσή της το 2006, η Came έχει καθιερωθεί ως η πρώτη εταιρεία φωτογραφίας  με  ηγετική θέση στην αγορά της Ελλάδας. Είναι το μόνο εθνικά αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα στον τομέα του, καθιστώντας το πραγματικά ξεχωριστό ως έννοια franchise.  Είμαστε υπερήφανοι για την πρωτοπόρα θέση μας στην Ελληνική αγορά, την πρωτοτυπία των υπηρεσιών μας και μια μοναδική και σύγχρονη γκάμα προϊόντων.

Η καρδία της εταιρείας μας βρίσκεται στην καινοτομία της φωτογραφίας και στην μοναδική εμπειρία που προσφέρουμε στους πελάτες μας.  Σαν εταιρεία συνεχώς βελτιώνουμε το στυλ μας , την παρουσίασή μας. Όλοι οι φωτογράφοι και υπάλληλοι της CAME είναι  άρτια εκπαιδευμένοι στο να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία , το καλύτερο αποτέλεσμα και καλύτερη εξυπηρέτηση.

Πάνω από 1 εκατομμύρια χειροποίητα φωτογραφικά προϊόντα της CAME διακοσμούν τα σπίτια πελατών μας σε ολόκληρη την Ελλάδα και όλα τους πραγματοποιήθηκαν στο studio παραγωγής της CAME.

Στην CAME συνεχώς αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες και την διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας. Οι πρωτότυπες εικόνες που αιχμαλωτίζει ο φακός μας τυπώνονται από τον τελευταίας τεχνολογίας laser-print εκτυπωτή μας και στη συνέχεια τοποθετούνται στους χειροποίητους πίνακες μας.

Είμαστε υπερήφανοι ότι κάθε προϊόν μας παράγεται στην Ελλάδα  και πριν από την παράδοση του ελέγχεται από την ομάδα ποιοτικού ελέγχου.  Κάθε προϊόν επισφραγίζεται από ένα ολογραφικό αυτοκόλλητο το οποίο θα επιβεβαιώνει την ποιότητα και ακεραιότητα του. Αυτή η σφραγίδα της αριστείας είναι η τελική έγκριση ότι κάθε προϊόν έχει περάσει αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας.

 

ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ

 • Σας παρέχουμε συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες . πχ . COSMOTE, TOYOTA POLIS, CHILLBOX κλπ το οποίο σημαίνει ότι με το άνοιγμα του studio σας θα έχετε άμεσα τους πρώτους πελάτες  σας με άμεσα κέρδη.
 • Θα είστε μέλος ενός μοναδικού concept στην Ελλάδα.
 • Επωφεληθείτε από ένα γνωστό, καθιερωμένο εμπορικό σήμα συνώνυμο με την ποιότητα και την εμπειρία.
 • Θα έχετε συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη από τον υπεύθυνο της εταιρείας μας . Η δική σας επιτυχία είναι και δική μας. Γι αυτό είναι σημαντικό να έχετε την υποστήριξή μας .
 • Μια μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία με μοναδικά προιόντα.
 • Ένα αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο.
 • Ο υπεύθυνος της εταιρείας μας θα σας συμβουλεύσει  και καθοδηγήσει εδαφικά και επιχειρηματικά ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.
 • Ισχυρές δυνατότητες κέρδους

 

ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

 • Να ενδιαφέρονται για την τέχνη της φωτογραφίας και να έχουν την διάθεση να μετατρέψουν το ενδιαφέρον τους σε «πάθος».
 • Αποφασιστικότητα καθώς και ικανότητα και διάθεση να διοικήσουν την δική τους εταιρεία.
 • Να μπορούν να καθοδηγήσουν τους υπαλλήλους τους καθώς και να τους δίνουν κίνητρα για βελτίωση.
 • Πειθαρχία στο να δουλέψουν μεθοδικά το μοντέλο και μέθοδο λειτουργίας της εταιρείας μας.
 •  Να έχουν βασικές εμπορικές και διαφημιστικές γνώσεις  και ικανότητες καθώς και θέληση να τις βελτιώσουν μέσω της συνεργασίας μας.
 • Να εκτιμάνε και να αναγνωρίζουν τα προτερήματα του να εργάζονται στα πλαίσια ενός αποτελεσματικού μοντέλου επιχειρηματικότητας.
 • Να είστε ικανοί και δραστήριοι με ιδέες marketing που θα προωθήσουν την εταιρεία και τα προϊόντα της  στην αγορά επιφέροντας πελατεία και κέρδη.

 

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ

Αφού ολοκληρώσετε την ερευνά σας πάνω στην CAME θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε την αίτηση συνεργασίας  μας την οποία θα αποστείλετε στο info@camephotography.gr.  Αφού διεκπεραιωθεί ο κατάλληλος έλεγχος της αίτησης σας η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να πραγματοποιηθεί προσωπικό ραντεβού με τον υπεύθυνο του FRANCHISE.

Κατά την διάρκεια του ραντεβού θα γίνει η συνέντευξη στην οποία θα δούμε αν πληρούνται τα κριτήρια συνεργασίας μας. Σε περίπτωση που είστε ο κατάλληλος συνεργάτης για εμάς τότε θα ξεκινήσουμε την ανάπτυξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου ώστε να ανοίξετε το δικό σας CAME studio.

Οι ικανότητες σας πρέπει να είναι ισάξιες με τις γνώσεις σας. Οι επιτυχημένοι αιτούντες πρέπει να ολοκληρώσουν το αρχικό στάδιο εκπαίδευσής τους πριν ξεκινήσουν το δικό τους studio.

Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ

Τι πρέπει να έχετε υπόψη πριν μας στείλετε την αίτησή σας.

Το franchising δεν είναι για όλους. Για να έχετε και να διοικήσετε το δικό σας CAME studio πρέπει να έχετε διοικητικές και επικοινωνιακές ικανότητες ώστε να μπορείτε να καθοδηγήσετε την δημιουργική σας ομάδα καθώς παρέχετε εμπειρία 5 αστέρων στους πελάτες σας.

Γι’ αυτό ακριβώς η διαδικασία επιλογής των συνεργατών μας είναι πολύ αυστηρή.

ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ

Αντιγράψτε ( ctrl+c ) και επικολλήστε ( ctrl+v ) την παρακάτω αίτηση στον χώρο δημιουργίας κειμένου του email σας και αφού την συμπληρώσετε στείλτε την στο info@camephotography.gr

ΟΝΟΜΑ:

ΕΠΩΝΥΜΟ:

e-mail:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ/ΚΙΝΗΤΟ:

ΣΠΟΥΔΕΣ / ΒΑΘΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ:

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:

ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ:

ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ:

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ CAME: 

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

 

BUY YOUR CAME EXPERIENCE Start your Story